Ιστότοπος Εκπαιδευτικών Μηχανικών

Στοιχεία μηχανών: μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον συνάδελφο εκπαιδευτικό κ. Κ. Κοράκη το ακόλουθο μήνυμα:
Στοιχεία μηχανών – μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android

Η εφαρμογή “Στοιχεία Μηχανών” αναπτύχθηκε από τον εκπαιδευτικό Κοράκη Κωνσταντίνο, Μηχανολόγο Μηχανικό ΕΜΠ, καθηγητή του Εσπερινού ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, στα πλαίσια σπουδών σχετικές με την πληροφορική. Η εφαρμογή αποτελεί μία συνεισφορά στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση και ιδιαίτερα στους μαθητές της.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστό ή Λάθος, ερωτήσεις Επιλογής, ερωτήσεις Θεωρίας και Ασκήσεις και διάφορα βοηθήματα όπως τυπολόγιο. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μία παρατήρηση, ή κάποια ιδέα που εσείς έχετε μπορείτε να στείλετε email. Η εφαρμογή θα βγαίνει σε βελτιώσεις οπότε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μπορείτε να εγκαταστήσετε την καινούρια έκδοση και να μάθετε τι καινούργιο υπάρχει.
Για να γίνει αξιολόγηση της εφαρμογής μπορείτε:

Αν είσαστε καθηγητής μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1X43SxtjzMTSuVyDB4tQhESPMhgA_XVoTbHXSUcWYlx0/viewform

Αν είσαστε μαθητής μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1NaT_lQGZ89Mt_yLeYEjy7lzk2iNCd9FfyFBoAWIXZG8/viewform

Οδηγίες εγκατάστασης

Για να μπορούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές να εγκαθιστούν την εφαρμογή δημιούργησα λογαριασμό στο google play(είναι δωρεάν) και η εφαρμογή έχει δημοσιευθεί εκεί. Μπορείτε να δείτε τη πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής και να την εγκαταστήσετε αν έχετε λειτουργικό Android. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκαταστήσει κάποιος την εφαρμογή θα πρέπει να υπάρχει λογαριασμός στη google (πρέπει να κάνει εγγραφή). Για να βρείτε την εφαρμογή πρέπει να γίνει αναζήτηση με το όνομα ” στοιχεία μηχανών” ή “Κοράκης”.

Θα ήθελα να ενημερώσετε συναδέλφους μηχανολόγους για να κάνουν χρήση της εφαρμογής. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα ή οτιδήποτε θέλετε να επισημάνετε, ή όποια λάθη βρείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email:kkor1969@gmail.com

Με εκτίμηση

Κοράκης Κωνσταντίνος.

Κατηγορία: Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *