Ιστότοπος Εκπαιδευτικών Μηχανικών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Το Φυσικό Αέριο Στο Επαγγελματικό Λύκειο»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Προσκαλούμε τους συναδέλφους Μηχανολόγους & Οχημάτων όλων των κλάδων, καθώς επίσης και άλλους κλάδους τεχνικών ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και Ε.Κ της Αττικής που ενδιαφέρονται για την διεξαγωγή της ημερίδας με θέμα:
«Το Φυσικό Αέριο Στο Επαγγελματικό Λύκειο».
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15-5-2014 στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Ιλίου από 11.30 π.μ. – 16:00 μ.μ.
Παρακαλούνται οι Εκπαιδευτικοί για την συμμετοχή τους.
Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων τεχνικών ειδικοτήτων ενδιαφέρονται. Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Για την καλύτερη διοργάνωση της επιμορφωτικής ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://users.sch.gr/gkapsalis και να δηλώσουν συμμετοχή στο email:fisikoaerio2014@gmail.com έως 12.5.2014.Περισσότερες πληροφορίες στον συνάδελφο που έχει την οργανωτική επιμέλεια Γεώργιο Καψάλη, ΠΕ17.06 – Υπευθ. Εργ. 5ου Ε.Κ. Ιλίου.Email: gdkapsalis@gmail.com Κινητό: 6944424991.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων & Ε.Κ να διαμορφώσουν το πρόγραμμα λειτουργίας των σχολείων & Εργαστηρίων αντίστοιχα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική ημερίδα δεδομένου ότι η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα της Ε.Π.Κ της Δ.Ε της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.& Δ Εκπαίδευσης Αττικής.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι

Δρ. Β. Παπαευθυμίου ΠΕ-17 Α΄Αθήνας
Δρ. Α. Κονταξής ΠΕ-12 Α΄Αθήνας
Δρ. Λ. Ψαρράς ΠΕ-12 Β΄ Αθήνας
Δρ. Ε. Ζωγόπουλος ΠΕ-12 Γ΄ Αθήνας
Δρ. Ν. Νικολάου ΠΕ-12 Πειραιά

Κατηγορία: Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *